Jump to content
whiskyforum

WhiskyPete

Vanlig medlem
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

About WhiskyPete

 • Birthday 01/17/1980

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

WhiskyPete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Nej, missade tyvärr. Jösses vad det small till på alla flaskorna...
 2. Tycker den var riktigt bra med rätt mängd vatten. Kolan hittade man, samt att jag tyckte den var lite pepprig. Det enda tjejen pratade om var att den var väldig söt (smaken) och inte Ardbeghunden. Edit: skriver som en kratta
 3. Ok, Då var det som jag tänkte. Det blir till att hänga på internet-låset imorgon.
 4. När jag loggade in var websaldot 360st flaskor. Det var inte mycket att hänga i granen, när det pratas om 7000 flaskor till Systembolaget. Eller är det så att när dom 360 är slut så gör dom bara en ny beställning mot leverantören? Någon som kan lite mer än mig vad som gäller?
 5. Det kan nog bli några flaskor av denna nyhet. . Osmakat men det brukar ju inte vara till någon besvikelse direkt.
 6. Fick hem 8st idag. Glen Albyn 28yo Signatory Cask Strength Edition Linkwood 1981 Rum Finish 26 yo Glenlossie Secret Treasures 1978 25yo Glenkinchie 20yo Brandy Cask Springbank Calvados Wood Glenlivet 1992 16yo Cask Strength Edition Littlemill 1991 connoisseurs choice 19yo Brechin 28yo Kul kul!
 7. Haha, ja den varianten är nog svårslagen
 8. Ni som säljer på WA, hur gör ni med frakt ner? Vilken speditionsfirma är bäst att använda och hur packar ni smidigast? Tack på förhand!
 9. Tack Bazze, Intressant sida. Synd att den inte uppdaterats på senare tid.
 10. Hej , Svar från Systembolaget gör gällande att det är 799:- som gäller. Sen undrar jag om någon kanske vet någon bra informationssida där man kan se hur många flaskor som släppts av varje "limiterad" utgåva. Tex Galileo, Day, Ardbog, etc
 11. Hur många flaskor görs egentligen till dessa "limiterade" utgåvor? Någon som har koll? 7000 till bolaget låter ju mycket, dock är det väl precis som Galileon. Är det någon Committeerelease? Eller är det rakt ut på marknaden?
 12. Hej på er, Precis som rubriken säger så undrar jag hur det funkar med dessa releaser? Det måste ju finnas många Committee members då det är relativt lätt att bli det. Alla medlemmar kan ju knappast få ett ex av dessa flaskor. Hur går dom tillväga med de olika lanseringarna? Hittar inget när jag har sökt runt... Tack på förhand
 13. Fått det slutgiltiga svaret nu från Golden Cask. Hon skriver att det aldrig hänt tidigare och hon är nu säker på att det är ett skrivfel. Vidare säger hon att hon måste varit lite frånvarande och lyckats skriva 1980 istället för 1983. Ber så hemskt mycket om ursäkt och dom brukar kontrollera flaskorna väldigt noga innan dom skeppas iväg. Det är i alla fall en riktig flaska som tur är, ingick tydligen i en batch dom sålde till WhiskyExchange. Problem solved!
×
×
 • Create New...