Jump to content
whiskyforum

Babayaga

Vanlig medlem
 • Posts

  218
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Man

Babayaga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Jag brukar samla tomkartonger och tomflaskor tills jag har ungefär 20 st, sedan shockar jag grannarna och slänger alla på en gång. Jag lovar dig att det står någon nyfiken jäkel i återvinningsrummet och räknar och tänker "Jaha, nu har unge herr Jönsson supit till igen. Tjugo flaskor, ja jag säger då det.".
 2. En annan fuling är annas att blanda sädesbrännvin med Saturnus Whiskyessens.
 3. Om man vill göra det enkelt och få den stora massan att förstå, ska man väl kalla det för Mixed Malts eller liknande.
 4. Det där har jag varit med om också fast omvänt. Ingen gick såklart på det. Alla undrade varför det serverades konjak i ett av glasen.
 5. Talisker 25 b.2006. Hade nästan glömt hur god sås de gör på Skye.
 6. Har någon provat ett sånt här?
 7. I Norge, precis som i sverige och andra länder med hög alkoholskatt, blir det relativt billigare ju finare dricka du köper. Vinmonopolets såväl som Systembolagets tanke är väl att sälja dryckerna utan större vinstintresse (en sanning med modifikation) så pris satta utifrån dryckens prestige skall inte existera.
 8. Jag fick iväg tre Mackmyra på senaste auktionen och idag fick jag ett antal sköna tusenlappar insatta på kontot. En tämligen bra investering, speciellt för P01'orna. Mackmyraflaskorna överträffar då vida min aktieportfölj i värdeökning det senaste året.
 9. Martine ger den alltså 9.3 poäng, vilket får ses som väldigt ovanligt.
 10. I senaste numret av Whisky Magazine får Glenmorangie Nectar D'or väldigt höga betyg. Stämmer detta med er bedömning?
 11. RMW är ju den klart bästa ur designsynpunkt. (yrkesskada att titta på sådant)
 12. Bombay High blev utsedd till årets whiskybar i Whisky Magazine. De har även tidigare tidigare år vunnit internationella priser för sin whisky. Det ska gå att hitta whisky i de Indiska sorstäderna, de har ju ändå varit en brittisk kolloni.
 13. Det fungerar på samma vis som när kundtjänst bevakar ett bud åt dig på tex Bukowski. Du lägger in ett maxbud, sedan sköter auktionshuset om att höja ditt bud med minsta möjliga summa, så att du alltid ligger högre än objektets då högsta bud (på whisky auction, i princip det nästa högsta maxbudet) eller tills du nått ditt eget maxbud.
×
×
 • Create New...