Jump to content
whiskyforum

Timpaan

Vanlig medlem
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

About Timpaan

 • Birthday 05/04/1988

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Whisky, Öl (Tjeckien), Musik (LP) & Film

Timpaan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Blir nog o köpa batch 50 Tycker aberlour double cask 12y är riktigt bra! Men Aberlour 15y den är snart slut här hemma och det blir helt klart en flaska till!
 2. Har inte testa så mycke svenskt tyvärr. Hven ska jag testa någon helg framöver tänkte jag. Men själv blev jag lite förvånad över Boxs första utgåva, lyckades dom ta fram en så bra 3-årig så borde det bara bli bättre? Eller så blir de en flopp men känns inte som det. Iof har jag inte testat någon 3-årig skotte tror jag. Så jag kan inte uttala mig mer än att jag gillade Boxs whisky Kommer inte Gotland släppa nått snart?
 3. Bättre än inget! Finns ju ett litet hopp för dig, för oss andra är de ju tvärkört! Skriv om du lyckas kul o veta hur det gick!
 4. Jag jobba natt och ställde typ alla larm på telefonen men vakna inte ändå! Att man kan sova så sjukt hårt! Så förbannad man blir på sig själv då! Får intala mig själv att jag inte hade hunnit ändå. Grattis för dom som lyckades!
 5. Kanske är lite så som ni säger pppetr, Mickeman att släppet passar mer till samlingar än att drickas denna gång? Man vill ju ändå smaka och få sin egen uppfattning, hoppas på lite sample sen! De svider ju inte lika mycket i plånboken Någon som smakat Ichiro’s Malt ‘The Joker’ eller dom tidigare flaskorna i kort serien? Har jag fattat rätt är the joker den sista flaskan i serien?
 6. Kunde ju varit 100+ iaf tycker jag
 7. man lär inte hinna med ändå kan tänka mig att de tar slut på en sekund som vanligt
 8. Hur många flaskor finns det totalt av den då?
 9. känns som så. Intresset för japansk whisky är rätt så stort ändå. Någon som smakat chichibu?
 10. Är det många här som kommer va på hugget den 26 mars? Och isåfall vilken flaska lockar er mest? Eller är det rätt så givet? Tänkte att de kunde va kul att ha lite försnack kring kommande webblanseringar?
 11. Är det inte den flaskan som är replika från någon riktigt gammal flaska?
 12. Närmaste jag kunde hitta är Cask no 3595 på whiskybase
 13. Om någon missar att hämta ut sin flaska av någon anledning, vart lägger bolaget ut dom flaskorna isf?
×
×
 • Create New...