Jump to content
whiskyforum

Mperor

Vanlig medlem
 • Posts

  117
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  Whisky, musik, och mormors mat

Mperor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

 1. Början på November eller Dec (Nov troligast)
 2. Haha. Ja absolut, men det jag ville få fram var tiden det tog. Har svårt att tro att verkligen alla tog slut så snabbt. Shit jag längtar inte tills Devil's Cask 2 kommer ut.... Kommer hijacka internet:D
 3. " Hej Philip! Nu har jag fått uppgifter på hur snabbt de 1260 flaskorna av 10313-01 Ardbeg Supernova blev fullbokad och det var 10:00:05, det vill säga på en halv sekund. Sista möjligheten att få en köplats var 10:00:26. Så vid vissa riktigt heta produkter går det extremt snabbt. Välkommen att kontakta oss igen. "
 4. Jag ringde till bolaget, och de bekräftade att den var slut. men personligen tvivlar jag starkt på det. Det var högt pris, en kvot på 2 st, och allt tog slut på någon sekund. Helt sjukt!
 5. Vill du ha en annan bra refferens så hade jag tagit Glendronac 15 y Revival. Visserligen inte Cask strength, men (censurerat) så god!
 6. Jag har beställt, men det funkade inte alls. Jag var osäker på om min flaska fanns kvar på lager så jag testade maila på facebook, ringa, maila, men jag hörde alldrig av dem. Min beställning (har bekräftelsemail) har det inte blivit något av. Men jag vet andra som beställt därifrån och då har det funkat bra!
 7. Stort grattis. Ni förtjänar det, oavsett hur mycket det än smärtar att säga det! //Helsingborg
 8. Glenrothes 2007 AD, 89 p Cask # 3520, 67,4%
 9. Kan du ta en bild på den? Eller ser den ut såhär? http://www.scotchwhiskyauctions.com/store/product/67_the-36th-auction-runs-until-sunday-april-6/33699_lot-361045-glenfarclas-the-best-shot-of-the-day-mini--cartridge-flask/
 10. Balvenie 15 Single Barrel. Känns som ett bra val i värmen!
 11. Jag skulle verkligen rekomendera att du kollar på denna serie. http://www.youtube.com/playlist?list=PLC6CEFB7B0C73A51D Där förklarar han flera av de vanligaste frågorna om whisky. Have fun:)
 12. GIllar du rökigt så kan du gå på Ardbeg TEN. Det är den billigaste i hela rangen, men utan tvekan fantastisk ett under! Annars har du Bowmore 15 Darkest (att föredra framför 12 åriga). Den ända nackdeln är att den är kylfiltrerad och kan bestå av färgämnen! Men smaken är otroligt bra. Gillar du orökig whisky så får det väll bli Glenmorangie Original, eller Mackmyra Den Första Utgåvan!
 13. Fast o andra sidan så brukar deras PX lagringar i 18-24 års åldern vara helt fantastiska. Så allt gott ändå
×
×
 • Create New...