Jump to content
whiskyforum

Jacare

Vanlig medlem
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Jacare last won the day on October 20 2020

Jacare had the most liked content!

Profile Information

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

374 profile views

Jacare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

 1. 1. whiskysite.nl 2. whizita.de Har handlat av båda utan problem, hört att whiskysite ej längre skickar till Sverige, mycket tråkigt.
 2. Jag instämmer med föregående talare angående sample.
 3. Finns (när detta skrivs) tillgänglig i webshopen. Jag beställde två.
 4. Som ägare av andelar i en herrans massa fat är jag lite nyfiken. Då fatet köpts som Box och det av den anledningen heller inte inkräktar på någon marknad (affären är gjord och Compass Box säljer inte fat), kommer dessa buteljer kunna ha "Box" på etiketterna?
 5. Ännu en som inte har FB och drabbas av den minskade aktiviteten. Har inte varit speciellt aktiv, använder forumet för samples och för att beklaga mig när jag missat sånt jag jagat när det har varit weblansering. I övrigt har mitt eget intresse kommit att handla om fatägande. Administrerar ett antal fat och är delägare i en herrans massa fler. Svenska destillerier dominerar, men finns även skotska och ett engelskt. Ska ta mig i kragen och även jag bidra till ett mer levande forum.
 6. Minns när jag köpte Alligator. Klockan var runt 15 och butiken hade fått 12 stycken. Fanns ett par stycken kvar. Inte varit i svängen så länge som många andra här, men det är helt klart nya tider.
 7. Jag beklagar din förlust, utan att ha träffat varken dig eller din bror smärtar det att läsa det du skrev. Ta hand om dig!
 8. Kilchoman Club fourth edition Smögen Sherry Project 1:4
 9. Sist handlade jag från www.whizita.de Paketet hämtades ut fyra dagar senare. www.whiskysite.nl har även de levererat många gånger, aldrig något strul. Mvh
 10. Min inköpt på Viking Grace i Juli, känns som att det kan vara samma. Håller med om att jag gärna vill veta vad jag dricker, men det påverkar inte hur jag bedömer samma dryck.
 11. Batch på Bunnahabhain? Har nyss öppnat #9 och gillar den, 85-86.
 12. Fick svar, av någon anledning hade de fått tillbaka paketet. På väg hit igen, nu har jag ett kollinummer för spårning.
×
×
 • Create New...