Jump to content
whiskyforum

Jacare

Vanlig medlem
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Jacare

 1. 1. whiskysite.nl 2. whizita.de Har handlat av båda utan problem, hört att whiskysite ej längre skickar till Sverige, mycket tråkigt.
 2. Jag instämmer med föregående talare angående sample.
 3. Finns (när detta skrivs) tillgänglig i webshopen. Jag beställde två.
 4. Som ägare av andelar i en herrans massa fat är jag lite nyfiken. Då fatet köpts som Box och det av den anledningen heller inte inkräktar på någon marknad (affären är gjord och Compass Box säljer inte fat), kommer dessa buteljer kunna ha "Box" på etiketterna?
 5. Ännu en som inte har FB och drabbas av den minskade aktiviteten. Har inte varit speciellt aktiv, använder forumet för samples och för att beklaga mig när jag missat sånt jag jagat när det har varit weblansering. I övrigt har mitt eget intresse kommit att handla om fatägande. Administrerar ett antal fat och är delägare i en herrans massa fler. Svenska destillerier dominerar, men finns även skotska och ett engelskt. Ska ta mig i kragen och även jag bidra till ett mer levande forum.
 6. Minns när jag köpte Alligator. Klockan var runt 15 och butiken hade fått 12 stycken. Fanns ett par stycken kvar. Inte varit i svängen så länge som många andra här, men det är helt klart nya tider.
 7. Jag beklagar din förlust, utan att ha träffat varken dig eller din bror smärtar det att läsa det du skrev. Ta hand om dig!
 8. Kilchoman Club fourth edition Smögen Sherry Project 1:4
 9. Sist handlade jag från www.whizita.de Paketet hämtades ut fyra dagar senare. www.whiskysite.nl har även de levererat många gånger, aldrig något strul. Mvh
 10. Min inköpt på Viking Grace i Juli, känns som att det kan vara samma. Håller med om att jag gärna vill veta vad jag dricker, men det påverkar inte hur jag bedömer samma dryck.
 11. Batch på Bunnahabhain? Har nyss öppnat #9 och gillar den, 85-86.
 12. Fick svar, av någon anledning hade de fått tillbaka paketet. På väg hit igen, nu har jag ett kollinummer för spårning.
 13. Man får alltså ett mail när Laphroaig skickar beställningen? Beställde två 10 CS #7 i mitten på juni, inte fått något mail om att ordern är skickad, än mindre några flaskor... (har mailat deras kundtjänst i början på veckan, de ska utreda saken)
 14. Jag lyckades. Vet inte om jag ska utnyttja min tilldelning.
 15. Skulle ju börja året lugnt, blev Longrow Gaja Barolo * 1 och Kilchoman Port Cask * 3... ?
 16. Lyckades boka två, tror det först när jag har buteljerna i näven.
 17. (Att den inte kom tidigare) ...när man börjar med samples.
 18. ...när man flyttar ner kläder i källaren för att frigöra plats för ytterligare flaskor.
 19. Bara jag som är väldigt nyfiken på hur det som buteljerats smakar...?
 20. Av ren nyfikenhet, vilka kvantiteter får man för 2 långsjalar?
×
×
 • Create New...