Jump to content
whiskyforum

Lovethestuff

Vanlig medlem
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lovethestuff

  1. Hej Jonas Tack för ditt inlägg. Har i dagarna bokat hyrbilen och bokat in mig på en visning i Tuthilltown. Min kompis som bor i NY jobbar den dagen och jag har inget emot att åka själv. Det bir Woodbury Commons för min del på vägen. Åker om en månad.
  2. Någon som har varit till Tuthilltown spirits i delstaten New York?eller Kings County whiskey distillery i Brooklyn?Är jättenyfiken inför kommande resan.
  3. Hej Kul med Irland! Tullamores visitor centre ligger ungefär en mil därifrån, så passa på att besöka även den. Det finns även en nyöppnad whiskymuseum mitt i centrala Dublin. Hoppas ni har roligt /Örnsbergsbon
  4. Kolla efter en kanadensisk. Collingwood 21 år gammal rye finished i lönnfat. Väldigt svårt att få tag på, inte så dyr. Rätt god tyckte jag
  5. Wein Und Whisky store. Eisenacher Straße 64. Öppet 13-18 t-bana U7 to Eisenacher Straße. Några riktiga bra fynd och bra priser. Sedan finns det en butik på Karl Liebknecht straße nära Alexanderplatz. Lite dyrare där, de har dock en bra utbud av minatyrer om man gillar sånt. Om du flyger från Tegel, så har de inte någon jätteutbud, så köp i stan istället.
  6. Hej Har inte beställt från de, men kommer att göra det under sommaren. Jag har en Snow Phoenix över om det skulle vara intressant. Bero förstås om vad du kan tänka dig för bud och var du bor OM du skulle nu vara intresserad.
  7. Som alla Bowmore anhängare redan vet, så släpps Small Batch Release imorgon i Systembolagets Beställningssortiment. Jag var i Skottland förra veckan och det finns en ny Laimrig ( verkar inte vara Limited edition, då flaskorna ej är numrerade). Den Säljs just nu exklusivt på The Whisky Shop.vet ej om/när den kommer till sverige. Det jag fick reda på hos Bowmore när jag var där är att det kommer en Devils Casks II. de trodde att det släpps i September. Återigen vet man inte hur många kommer till Sverige. Såg också några mizunara fat i No1 vaults . Min guide visste inte vad är tänkt med de utan det är en experiment som hon sa. Hon gissade att de hamnar i Japan ( Bowmore är ju ägd av Suntory) . Men , man kan ju hoppas...
  8. Åker till Skottland nästa vecka för att bränna en massa pengar :-) . Jag kan tänka mig att Edinburgh flygplats' tax free ska vara en av de bästa när det gäller whisky. Stämmer det? Hur bra är whisky utbudet där? Tacksam för tips
  9. Hej Åker till Islay nästa söndag och har bokat in mig på Bowmores Craftsmans tour. Någon som varit på den nyligen och vet vad som väntar mig? Vilka sorter man får prova osv. Funderar på en tour till. Ardbeg eller Bunnahabhain? Slutligen är det nån som vet om man kan besöka buteljeringshallen av Bruichladdichs whisky på deras destilleri? Tack på förhand
  10. Tack för snabb svar. Alltså ingen risk alls att hamnar i svensk tull och behöva betala skatter och avgifter?
  11. Var kan man köpa whisky online utan att tänka på att det man beställer hamnar i tullen ?
  12. Pratade med dem på Bowmore imorse. Hon visste inte att de nya Travel retail serie fanns på hemsidan. Försvinner gör den 12 årig Enigma, 15 årig Mariner och 100 degrees proof. Den nya 17 årig White Sands blir bara ett nytt etikett på den befintlig 17 årig. Så det så. Släpps, trodde hon slutet av Mars.
  13. Kolla in deras hemsida. Klicka på whiskies och sedan Travel Exclusives. Black Rock 1L, ex sherry fat. Gold Reef 1L forst fill ex bourbon casks och White Sands 17 år 70cl också den ex-bourbon fat. Ska bli spännande att prova de.
  14. Någon hört något om Bowmores nya Travel Exclusive whiskies? Black Rock, Gold Reef och White Sands? Release date? Pris?
  15. Tack för tipsen! Har hört bra om 40 creek. Jag vill gärna köpa nåt som inte går att få tag på i Sverige.
  16. Åker snart till Kanada och undrar om någon har någon bra tips om en bra kanadensisk whiskey? Jag hade tänkt att köpa ett par flaskor under resan.
  17. Jag var #2 i den kön imorse och hade stått där i över en timme, så kom den idiot och plockade bara, trots vi andra sa till. Tror han t o m hade ner en annan flaska på golvet medans han trängdes. Jag fick mina iaf, men någon annan som var före honom fick säkert inte antalet de önskade. Vilka människor det finns alltså!
×
×
  • Create New...