Jump to content
whiskyforum

Lejonel

Vanlig medlem
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About Lejonel

 • Birthday 05/26/1981

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Ingen

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg

Lejonel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Ska skicka en flaska (med kartong) till en polare i norr. Är dock lite skeptisk till hur posten hanterar sina paket. Vill ju att flaska ska vara hel vid slutmålet. Så har ni några tips på hur man packar en 70cl flaska så den kommer fram säkert? Är posten, schenker, dhl bäst?
 2. Ardbeg släpper ju ny whisky på systembolaget den 2juni. Jag vill hemskt gärna ha en flaska men har aldrig varit med vid sådana här släpp innan. Så hur gör man egentligen? Bokar man den via deras hemsida eller går man dit och köar? Isf hur vet man vilket bolag som får in flaskor?
 3. Tack för dom tipsen. Alla sådana tips är guld värda
 4. Bitter? Hehe nej då! Men som jag sa innan så är jag ny i whiskyvärlden så har inte satt in mig i vad det kostar. Dyraste flaskan jag köpt hittills kostar 800kr. Men visst kan jag höja den summan. Vill inte bara köpa "fel" pga okunskap
 5. Gött då ska jag hålla koll på en sådan iaf. Vet du vad för summa man ska sikta in sig på? Vill ju inte behöva betala ett allt för stor överpris
 6. Jo det är klart. Är rätt ny på whiskyfronten så tänkte bara få lite tips här vad som är prisvärt från detta år. Tack för tipset iaf.
 7. Hittade tyvärr inget på mitt datum. Men jösses vilka priser det finns :S Finns det ens någon chans att man kan hitta någon bra whisky från 1981 för runt 1000kr? Eller får jag tänka om?
 8. Är född 1981 och tänkte att det vore kul att köpa en flaska från detta året. En flaska att kanske spara för att öppna den dagen man går i pension. Så frågar er whisky-ess här om någon har koll på en schysst whisky från detta år? Gärna med en snygg låda alt kartong men det är inget måste. Vill mest att den ska vara god och att det ska stå tydligt 1981 på den. Någon med koll på detta?
 9. Tackar för alla tips som kommit in. Kom hem från resan igår och fick med mig en flaska Bowmore Enigma för 298kr och en flaska Auchentoshan Springwood för 278kr. Blir att korka upp i helgen
 10. Ska handla på taxfree i Bangkok eller Hongkong. Dom ställena jag undrar om.
 11. Grymt. Tack ska du ha. Nu har jag ett litet humm iaf Finns det någon sida som listat genomsnittliga priser tro?
 12. Vad snackar vi om för priser på dessa?
 13. Ändrade planer så kommer att mellanlanda i Hongkong på vägen hem från Thailand. Misstänker att Kina har lite bättre utbud på whisky men har inte bra koll. Några tips på vad man borde köpa där? Kommer enbart befinna mig på flygplatsen så det som finns på taxfree där är av intresse. Någon med koll?
 14. Ojdå.. Får man alltså köpa där nere och ta med sig i handbagaget? Läste något om att man måste checka in sprit i väskan om man kommer från ett icke-EUland? Även om den är plomberad. Humm känns som att alla dessa regler är luddiga. Tack för alla andra tips
 15. Kan vi inte försöka hålla oss till topic? Var ju inte en allmän tråd om taxfree Mer en förfrågan om prisvärda whisky runt max 500 - 600kr som brukar finnas på taxfree.
×
×
 • Create New...