Jump to content
whiskyforum

Brandis312

Vanlig medlem
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Brandis312

 1. Hallå! Vet någon om/när Glenfiddich 30år kommer tillbaka till bolaget.? Tacksam för svar.... är sugen att köpa en butelj av den
 2. Okej.. tackar för svaren.. Korkar den säkert snart och ser vad den har att säga
 3. Hallå! Tror ni att whiskyn, Mackinlay´s rare old highland malt, kommer skjuta i höjden ( tänkte på priset) under dom kommande åren osv... 1201kr nu på bolaget... är väll limited ? Låta den stå i whisky skåpet eller korka den
 4. Okej tack för svaret. Lät ju inte så bra, får fundera över dom ev. taxfree inköpen
 5. Hallå! Någon som har provat Laphroaig QA cask? Isf. är den värd att köpa?... är en taxfree whisky. Doft, smak osv ?
 6. Fick tag i båda flaskorna på taxfree, Viking line.
 7. Hallå! Någon som har varit inne på sidan, scotch whisky auctions? och budat hem någon flaska? isf. Var/gick det smidigt att få hem flaskorna? Har surfat runt och försökt att få tag i, Glenfiddich snow phoenix, och den finns fär å buda på. Eller ni kanske vet en annan sida å köpa den på till ett bra pris. Tacksam för svar!
 8. Hur mycket är frakten på om man skulle beställa? Och är det problemfritt? Tänkte på tull osv. Har aldrig beställt whisky på nätet tidigare från annat land.
 9. Tack för svaret! Surfar in på den sidan å tittar.
 10. Hallå! Någon som vet om jag kan köpa mig Glenfiddich age of discovery bourbon cask och Glenfiddich age of discovery red wine. På systembolaget finns dom ej tror jag... finns dom och köpa på taxfree, båt, flyg osv? Jag har Glenfiddich age of discovery madeira cask och vill ha dom 2 andra. Tacksam för svar!
×
×
 • Create New...