Jump to content
whiskyforum

Robbeh

Vanlig medlem
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. Hej! Den 4 juni kör Cinderella Ardbeg kryssning, temat skall vara Ardbeg in Space för att fira att den rymdlagrade whiskyn släpps på auktion senare i år. Dessutom skall de få in Ardbeg Perpetuum och kommer att GARANTERA en flaska per bokad whiskykryssare enligt butikschefen. Någon som skall åka?
  2. Jag var lite rädd för att det inte skulle finnas tillräckligt många sorter också. Men jag ringde viking och det lär vara 200 olika varianter vin, och när jag kollar på Antinoris hemsida så har ju de en (censurerat) massa vingårdar. Lika stort som whiskymässan lär det nog inte vara, men jag tror det är värt ett försök, för oss som bor i Sthlm i alla fall Jag har bokat in mig nu på vinst och förlust i alla fall. Om inte annat kan man hänga i whiskybaren
  3. Hej alla whiskyvänner! Jag har vart på whiskymässan på Cinderella de senaste 2 åren och vart grymt nöjd med den. Nu när jag var in på deras hemsida och klickade runt lite så snubblade jag över detta: http://www.vikingline.se/sv/sverige.../temakryssningar/champagne-och-vinmassa-2014/ Jag funderar skarpt på att boka, om den är i närheten av deras whiskymässa så kan det ju bli kanon! Ser bland annat att Antinori kommer vara med, de har ju flera fina viner. Sen kan man ju inte dissa Masi heller trots att deras viner känns så vanliga... Men det finns ju en anledning till att man har deras Amarone hemma mest hela tiden, den är ju helt enkelt strålande bra. Har ni hört något om detta? Vad tror ni?
×
×
  • Create New...