Jump to content
whiskyforum

Persalls

Vanlig medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Persalls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. En annan grej jag funderade lite över, men som jag läst mig till, är att den är lite "grumlig" men det är tydligen normalt om den förvarats kallt och denna har legat i en mörk vinkällare i säkert tio år. Vad tror ni? vanligt förekommande? Skall tydligen hänga samman med filtreringsmetoden och vara vanligt vid kyla eller inblandning av kallt vatten och helt ok. Jag har aldrig skapat, eller deltagit, i en sådan sampling som nämns ovan. Sker det med Postverkets hjälp och hur stor volym/pris är brukligt tror ni för ovan dryck? //Med vänlig hälsning Per
  2. Tackar! Där är ju en bra tanke faktiskt! Får fundera lite, ingen brådska. //Med vänlig hälsning Per
  3. Hej! Min första post här. Av en händelse kom jag igår över en flaska enligt ovan, förpackad i en silver/röd box. Jag är "normal" konsument av finare Whiskey men hade en god vän för många år sedan som vurmade över Springbank och därför gjordes valet. Nu har jag Googlat en del och funderar på vad det faktiska värde är på en dylik flaska och var man i så fall bäst avyttrar den? Tittar jag på statistik på auktions-siterna har de ju gått för stora pengar och då skulle den kunna få finansiera ett mer "modest" inköp... kanske, eller vad tycker ni?? http://www.thewhiskyvault.com/springbank-21-year-old-75cl-bottling-with-box-1224-p.asp Exakt samma utseende på allt men min är ju då destillerad -72 istället. Visst, spännande och lockande att öppna den så självklart är det ett starkt alternativ, i-landsproblem :-) //Med vänlig hälsning Per
×
×
  • Create New...