Jump to content
whiskyforum

WillyLee

Vanlig medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by WillyLee

 1. Hej!

  Ni är ju så galet duktiga på det här. Som titeln säger så har jag en flaska Blantons Straight from the barrel som hamnade på flaska 2006 och som sedan dess stått i min garderob. Vaxet runt korken har en liten spricka i sig och kartongen har sina skavanker (bland annat har displayplasten ramlat av. Finns det något värde i flaskan? Har försökt googla men får inga vettiga svar så jag är tacksam om ni kan hjälpa mig.

 2. Hejsan forumare!

   

  Precis som ämnestiteln antyder så har jag en fråga rörande en flaska Karuizawa som jag har. Fick hjälp av er att få fram ett ungefärligt värde redan i oktober, nu undrar jag vad som är bästa sätt om jag vill göra mig av med den? Är det utländska eller svenska auktionssidor som gäller? Min önskan är att det ska gå så smärtfritt och snabbt som möjligt, men utan att behöva släppa den alldeles på tok för billigt. Tacksam för alla svar jag kan få, kunskapen tycks vara enorm här på forumet.

   

   

 3. Hej,

  Tack så mycket Kimball & jonascarlsson för de snabba svaren! Jag ska göra lite efterforskningar på de nämnda auktionssidorna. Tycker dock att det här med whiskey är så knepigt, det finns ju så många olika buteljeringar så det nästan blir omöjligt för en okunnig att navigera i djungeln :-)

 4. Hejsan!

  Hoppas att jag har kommit rätt, jag är ytterst grön på whiskey och undrar följande. Jag jobbade på systembolaget för ett antal år sen och köpte då några flaskor whiskey. Tanken var att jag skulle börja någon slags samling men det rann ut i sanden. Nu hittade jag en flaska A.H Hirsch Reserve 16 Years Old, en flaska Part Nan Angelen Tomatin 1962 & en flaska Karuizawa Vintage Single Cask 1985 längst bak i garderoben och min fråga är, ligger det något värde i dessa flaskor?

   

  Tacksam för svar då ni alla säkert är superduktiga på det här.

×
×
 • Create New...