Jump to content
whiskyforum

finafisken

Vanlig medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg
 1. Jag kan väl dela med mig av mitt inköp från whiskysite.nl Aberfeldy 21 Years Old Benriach 17 Years Old Septendicum Benriach 17 Years Old Solstice Benromach 10 Years Old Benromach Peat Smoke 2006 Glendronach 12 Years Old Glen Grant 10 Years Old Hazelburn 12 Years Old Kilchoman Sanaig Old Pulteney 17 Years Old Tomintoul 12 Years Old Portswood (Här lyckades de dock blanda ihop och jag fick en Tomintoul 12 Years Old Oloroso. ska få lite pengar tillbaka som kompensation, det var ju inte hela världen) Och en Cabin Still som jag köpte för skojs skulle till en kompis.
 2. Tänkte meddela att jag nyss gjort en storbeställning från http://www.whiskysite.nl/. Just nu har de lite rea på några rökiga skottar. 12 st flaskor (samma fraktkostnad 1-12 st, 23 EUR). Tog en dryg vecka att få hem det och hade turen att inte åka dit i tullen. Otroligt välpackat så allt kom fram i toppskick. Kan inte helt jämföra med svenska priser då flera av flaskorna inte finns att beställa här. Men om alla hade funnits så tjänade nog lite drygt 2000 kr mot att beställa på systemet.
 3. Jag tycker det är intressant att jämföra Systembolagets priser med priser i Storbrittanien. Förutom att det förstås är 'hemlandet' så är priser, med dagens växelkurs, ungefär detsamma. Lite dyrare i Sverige. Men det finns några uppenbara undantag där det är rejält billigare antingen i Sverige eller i UK. Det finns säkert fler, men jag har reagerat på följande: De engelska priserna är hämtade från Master of Malt. Billigare i Sverige: Sverige UK Highland Park 18 850 kr 1227 kr The Glenlivet 21 995 kr 1665 kr Glengoyne 21 1079 kr 1377 kr Billigare i UK: Bunnahabhain 18 1229 kr 924 kr Benromach 10 734 kr 436 kr Min undran är förstås om priserna på de övre snart kommer att rusa i höjden? Bara att fylla upp garderoben? Har även mailat Systembolaget och frågat om Benromach. Helt bisarrt pris för en standardwhisky. De svarade att det var inte de som satte priset.
 4. Hej, Ny här. Undrar om någon har provat anCnoc Peatlands? Jag har fortfarande inte sett en enda resension. Har en Tushkar hemma och tycker den är hyfsad. Jag kan tänka mig att den här smakar snarlikt?
×
×
 • Create New...