Jump to content
whiskyforum

Clabbe

Vanlig medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Clabbe

 1. Jag har tre flaskor i Valhallaserien som jag tänkte sälja. Det är Odin, Loke och Freja. Samtliga saknar emballage. De har stått i ett skåp hela tiden. Inget direkt ljus på dem. Vad kan jag begära för de olika och vart lägger jag ut dem? Mvh Claes
 2. Tack för allatt svar och nyttig information! Jag testar att lägga ut den här. Jag tänker som så att ett bra pris är 24000. Sedan ska jag betala ungefär 20 % då är vi nere på 19000. Lite andra kostnader ca 1000 ger mig runt 18000 i handen så jag lägger ut den för det så får vi se om någon är intresserad! Återigen, tack för all hjälp!
 3. Okej! Tack för tipset! Spännande att se vad den går för! Mvh Claes
 4. Jag är ju registrerad så det skulle jag kunna göra. Jag vill helst sälja hela flaskan. Jag har kollat lite med ett par kunniga och de säger att priset på den borde ligga runt 24000. Är detta skäligt eller vad ska man räkna med att försöka få betalt för den?
 5. Jag har en sällsynt flaska Ardbeg som jag tänkte sälja. Finns det fler bra alternativ än systembolagets whiskyauktion eller är det bara det som gäller?
×
×
 • Create New...