Jump to content
whiskyforum

Cs1

Vanlig medlem
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Cs1

 1. Elements of islay Lg9 57,6% Absolut värd att fördjupa sig i? Öppnar lite strävt med citrus/gräs rök tobak men det lägger sig fint i gommen med ett fylligt avslut?
 2. Hemkommet idag Laphroaig 10yo Cask strenght batch 010 58%.?
 3. Återvinnes ett styck Ardbeg grooves committe release 51.6%.. En kort vänskap som hade en underbar doft av både vin o whisky.. Men föll kort på en tunnsmak som inte gjorde Ardbeg rättvisa som den jag brukar älska..!!
 4. Tack för infon. Blev en order direkt??
 5. Lite back to basic...? men när min Ardbeg grooves kom så kände jag att det var länge sen jag drack Ardbeg corryvreckan? Så upphällda o redo så började jag med den groovigaav dom...?? God om man inte tänker typisk Ardbeg..!! Annorlunda men med en twist.. lite tunn med rödvinsmak o inte nån speciell punch som annars är toppen av en god whisky..... Ardbeg corryvreckan däremot är whooaaahhhh i jämförelse Mycket smak rök... ja allt jag vill ha i en god whisky..!!??
 6. Tråkigt om så är fallet..har själv aldrig varit med om så dubbla budskap som i det här fallet..? Hoppas det går bättre nästa gång.!!
 7. Brukar ha flyt med webblanseringar men den här gången hände nått annorlunda.... tryckte på boka när det blev grönt Och YEeeeeeesssss en Ardbeg bokad... bekräftar och allting stängs ner.. Neeeeeejjjjjjjj.... Loggar in och får se KÖPLATS..... va f**#%n..!!!!! Jahaja man kan inte vinna allt,och nu ett Mail att mina varor kan hämtas om 4 dagar på SB?? Hoppas på det bästa så vet jag om fyra dagar???
 8. Compass box No name 48.9% En underbar försiktig doft,lite tillbakahållen sötfruktig rökig fyllig islay doft.. En smak som levererar mer tryck än vad man tror?? Börjar lent o lätt sen kommer röken med besked för att sedan avslutas mycket behagligt? Absolut värd pengarna..
 9. Big peat christmas edition 2017..!! Doftar Lagavulin 12 cs fast lite mer tuggummi Inte så kraftfull som tidigare släpp utan lite lättare strävare Lite ekig,lättdrucken men tom i smaken.. Tycker 2016års upplaga var klart bäst... Men den funkade på nåt konstigt sätt då eftersmaken biter sig fast??
 10. Precis hemkommit från masters of malt Compass box no name 48.9% Ska bli spännande att korka upp?
 11. Cask islay 46% A.D Rattray en underbar söt bourbon vanillj fyllld lukt som smakar precis som den luktar? För ett pris som är precis där det ska vara..?
 12. Jag och frugan hällde precis Upp en liten lagga 12 cs 2017 56.5%.. Underbar Doft med gräs och lite vanilj som tyvärr försvann när det åkte i lite vatten.. Men ändå väldig god klassik Lagavulin?? Tycker 2016 års släpp var snäppet bättre smakmässigt men bara marginellt då det är en fantastisk whisky som jag kommer köpa nästa år igen?? PS tycker det är kul att min fru delar mitt whisky intresse..
 13. Big peat christmas edition 2016 54.6% Stark i både lukt o smak men på ett bra cask strenght sätt..? Sotiga söta spritindränkta päron med ett ordentligt tryck av underbar rök som bara fortsätter Mmmmm bästa BP som släppts tycker jag?
 14. Uthämtat på SB idag. Cask islay 46% A Dewar Rattray Svenska Eldvatten..
 15. Länge sen man fyllde på men idag blev det också här en Lagavulin 12 cs 2017 tillsammans med Big peat x-mas edition 2016?..
 16. Sista dan på jobbet.!! (Ska byta jobb) Fick jag en korg med massa godis i ? Bl.a. Dugges pale Ale electrick pale Ale och en ocean Ale.... Mellan detta låg en Ardbeg uggla? kan man ha bättre vänner?❤️ Stort tack från Jesper..
 17. BK på en Ardbeg kelpie comitte release 51.7% En trevlig whisky när man prickade rätt med vattnet.. Lite mer "light" i smaken än vanligt men röken var det inget fel på..
 18. Blev lite gott idag.!! Laphroaig four oak 40% Laphroaig 10 cask strenght batch #002 58.3% Port Charlotte PC12 cask strenght 58.7% Brukar hålla Laphroaig cask strenght högst men idag var det jämt skägg med PC12an Oavsett var det mycket gott?
 19. Den börjar ta slut men smakar lika gott varje gång Port askaig 16y 45.8%.. Kommer inhandlas vid tillfälle igen?
 20. Lite belöning efter några timmars slit med huset Laphroaig 10 cask strenght batch #008 Ardbeg 10. Ha en fortsatt trevlig söndag.! Jesper
 21. Efter att den stått och väntat i nästan ett dygn innan folien åkte av var det dax för Ardbeg kelpie comitte release 51.7% (jag väntar sällan längre med att öppna mina flaskor)? Absolut värd pengarna om man gillar rökig whisky Och det gör jag?
 22. Blev två fina samples i helgen Laphroaig 25y OB 2014 45.1%. Ardbeg 1990-2004 OB cask strenght 55% o den var det tryck i? Hade inte gissat på Ardbeg alls på lukten men vilken "smakbomb"som väntade Laffen var givetvis god den ochså dock lite klenare än väntat men som sagt var en fin god whisky ? Just nu sippas det på en skön vanlig Ardbeg 10 Stort tack till Jörgen o Kjell för helgens samples
 23. Mp5 port Charlotte #1999 10yo bourbon 56.9%mogen djup "snäll" lite rökig smak Mycket behaglig? Önskar jag hade mer...
 24. Blev några cl Ardbeg perpetuum och port Charlotte 10 second edition i eftermiddagssolen efter ett trädgårdsröj.. En sån där stund då livet känns bra på alla sätt?
 25. Hämtade ut en port askaig 100 proof från sb igår Ska bli kul att se hur den står sig mot deras 16åring..
×
×
 • Create New...