Jump to content
whiskyforum

DanielP

Vanlig medlem
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

DanielP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. DanielP

    Cigarr-sites

    Fortfarande ingen uppdatering av listan ovan Bullie? Ett par återförsäljare till då: botlshop.se (skåne) robusto.se (ganska nytt företag i Halmstad) Dessutom ett tillägg i kategorin klubbar: 08Bolmers.se
  2. Lite trådstöld här, men en bifråga: Är verkligen Kilchomans "råsprit" direkt från pannan? Vi hade den på en provning nyligen och kunde då konstatera att den hade lite färg (!). Gissningsvis några veckors lagring upp till 2 månader på sin höjd - men ändå lite färg. Vad säger produktspecifikationen?
  3. DanielP

    Cigarr-sites

    En svensk återförsäljare av cigarrer som inte nämnts tidigare heller: Polarcigar (www.polarcigar.se).
  4. Black Ribbon 10, av V&S. Tack Folke Andersson, duglig whisky som är *hostprisvärdhost*
  5. Till att börja med måste jag poängtera att det inte finns några rätt eller fel. Vilka whiskysorter som passar är så olika från fall till att det är omöjligt att avgöra om det förhöjer eller sänker totalupplevelsen. Ska t.ex. whiskyn komplettera eller matcha? Exakt... I detta fallet behövde cigarren ett komplement till sin vitpeppar och fruktighet - vilket blev Ardbeg för att sedan följas av Black Ribbon. För att ställa en följdfråga: Tycker du att en cigarr alltid behöver matchning eller komplement? Kan det vara olika enligt dig?
  6. Mitt första inlägg (att jag inte hittat hit tidigare är en gåta...). Here goes... Till en drygt ett år gammal Rosa Cuba-cigarr på balkongen blev det idag: Ardbeg 10, sista skvätten i flaskan - dags att handla, ... igen! Black Ribbon 10. Inte att underskatta - en spjuver till att smaka... ehm.. "dugligt" . Tack Folke Andersson . Kanske får det bli en Ardbeg Renasainse (hur stavar man till det?) senare ikväll, men det beror på vad kvällens käk månna bli...
  7. DanielP

    Cigarr-sites

    Först nu som jag hittat hit, tack vare tips efter herfen i helgen. Ni har missat en av Sveriges större cigarrsajter: www.SmCS.se - Smålands CigarrSällskap.
×
×
  • Create New...