Jump to content
whiskyforum

rawpower

Vanlig medlem
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

rawpower last won the day on November 28 2014

rawpower had the most liked content!

About rawpower

  • Birthday 05/07/1973

Profile Information

  • Kön
    Man
  • Ort
    Malmö

rawpower's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Titta, nu funkar svenskan igen. Det var ju skönt.
  2. rawpower

    Rose vin

    Yep tummen upp för Errazuriz
  3. Fick tag på en whisky destillerad min födelsedag, men blev överbudad på en destillerad dagen efter. Bara att låsa in tills man 0-ar nästa gång-
  4. Ja, fast han håller mycket bra provningar också, och tänk så mycket trevligare det är att träffas i glada vänners lag. Och för er som tycker det är långt till Påarp så finns det faktiskt ingen anledning till att inte bo i Skåne.
  5. jag tycker 3 600 för en ardbeg single cask 1972 är ett fantastiskt pris även om det blir 700 spänn till. Hade jag däremot sålt den och fått 2900 i näven hade jag gråtit
  6. rawpower

    Tyskland

    Ska du bästa vägen till Tyskland ska du i alla fall absolut inte starta i Umeå. Då är det jättelångt.
  7. Det som känns lite ohederligt är att det står inget på deras hemsida och det går fortfarande att beställa fatandelar trots att företaget är i konkurs. Det är rätt oetiskt beteende. Försöka dra in pengar till ett konkursbo.
  8. De kommer att frysa inne helt, men det kan ordna sig så till vida att när företaget är rekonstruerat så bjuder de oss på "våra" andelar eller att vi får köpa dom en gång till, till rabatterat pris. Whiskyvärlden är trots allt begränsad och det blir omöjligt för ett nytt whiskyowner att stöta sig med gamla kunder. Men rent juridiskt i en konkurs är vi andelsägare ingen prioriterad grupp.
  9. TWE har ju ett extremt trevligt fredagssläpp. Jag hade lätt klickat på "köp" 3 gånger om det inte varit för att de slutat skicka till Sverige. Är det så att det ser ännu godare ut, verkar lite mer prisvärt och genererar mer "vill ha"-känsla bara för att man vet att det är out of bounds?
  10. Jag tänkte ge farsan en personlig flaska men ändå med lite kvalitet på innehållet. Glengoyne har sin 17årige med personlig etikett men är det någon som känner till andra whisky som man kan få med egen etikett?
  11. Nu är den borta ur shoppen eller är det min dator?
  12. Ja, mitt kort accepterades också men jag har inte pengar nock där så jag hoppas bara att de inte försöker dra något innan jag hinner hem och föra över deg till rätt konto. Det var därför jag undrade. Detta bör väl betyda att -70 tals ardbeg är slut, men jag har hört från restaurangbranchen att det är en ny LotI på gång.
×
×
  • Create New...