Jump to content
whiskyforum

bosse700

Vanlig medlem
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

About bosse700

 • Birthday 05/14/1960

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Vollsjö

bosse700's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Har fått ett erbjudande på 2 st Balvenie TUN 1401. Batch 2 resp 5 för 4000:- resp 3000:-. Nu undrar jag om det är ett överpris. Är inte alls hemma på Balvenie. Tacksam för all hjälp jag kan få.
 2. Hej. Har en Black Maple Hill small batch som jag köpt eller bytt mig till nångång. Undrar var priset hamnar på en sådan.
 3. Vad ligger priset på en Mackmyra 10 ungefär. Om man mot förmodan skulle råka snava över en sådan?
 4. Tackar för snabba svar. Ska förmedla detta vidare till honom.
 5. Har en polare som ska till Aberdeen och jobba några veckor. Nu undrar jag om här finns någon som vet om där finns någon bra whiskyshop där.
 6. bosse700

  Just nu drickes....

  Skojar du? Då måste jag försöka få tag i några sådana.
 7. bosse700

  Just nu drickes....

  Provade Dugges 1/2 idjit och den var ta mig tusan inte dålig.
 8. bosse700

  Just nu drickes....

  Blev några nya idag Holy Cow (Holy shit visste inte att man fick sälja sånt ens) Oppigårds Thurbo stout (I like it) Narwhale (Suverän)
 9. bosse700

  Just nu drickes....

  Blev en Narwhal, en Mohawk Blizzard imp. stout + Innis&gunns senaste. Narwhalen blir bättre o bättre för var gång ja provar. en suverän dryck. Blizzarden var första gången ja prova. Wow, har redan beställt fler. Innisen: god, fler beställda.
 10. bosse700

  Just nu drickes....

  En sista innan John Blund kommer St Peters Cream Stout
 11. bosse700

  Just nu drickes....

  Jag har sett att du (Puttriken) har talat dig varm för den, därför provade jag. Men jag låter den andra stå lite (nått år eller så) sen provar jag igen. Har även druckit Shepherd Neame christmas ale (mycket god) Och så klart Brooklyn black chocolate stout, min favorit än så länge.
 12. bosse700

  Just nu drickes....

  Coopers best extra stout (hyffsad, men köpes inte fler ggr) Smörpundets Porter (så där,aningen tam, sparar den andra och ser om den blir bättre)
 13. bosse700

  Just nu drickes....

  St.Peter´s Cream Stout Shepherd Neame IPA Young´s Double Chocolate Stout Och så klart den nya favoriten Brooklyn Black Chocolate Stout
 14. bosse700

  Just nu drickes....

  En Sierra Nevada Porter (mycket positiv överraskning) En Sierra Nevada Narwhal (god men inte som hade förväntat mig) En Brooklyn Black Stout till (f.. den är suverän) Ska spara några och se om de verkligen blir bättre som ni säger här på forumet.
×
×
 • Create New...