Jump to content
whiskyforum

extraman

Vanlig medlem
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

extraman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Vaknade sömndrucken redan 05.00 imorse och fick för mig att om vi lade ned två års semester, struntade i att köpa ny bil och maxade alla kreditkort så vore det ytterst lämpligt att inköpa den Karuizawa 1964 som verkade finnas kvar på masterofmalts Tog en kopp kaffe och insåg att varken ur spekulationsargumentation (för min fru) eller uppsamplingsdrickande var detta en lämplig idé
  2. Clynelish whiskyforum och Laffe sv eldvatten
  3. Caroni Rom från Svenskt Eldvatten - godaste rom jag druckit (har bara provat ett tjugotal dock)
  4. Chicken Tikka passar till Talisker 10? I Uruguay drack vi alltid standard bensinbolagsblendedwhisky utspädd med vatten till all mat - troligen med ursprung i något missförstånd i hur gringos konstruerade iste
  5. Budget 1.500:- till 3.000:- vad tror ni smakar bäst av vad som finns att tillgå på SB just nu?
  6. Även om detta kanske är den mest respektabla av "awards" undrar jag lite hur detta är upplagt -varför finns det ingen Ardbeg, Highland Park eller Port Ellen med överhuvudtaget på listorna (vad jag kan se - eller har jag missat något?). Detta är ju namn som nästan alltid diskuteras, med många utgåvor, höjdare såväl som bottennapp. Var alla Ardbeg, Port Ellen och Highland Park innevarande år så dåliga att de inte ens kom med på listan eller ställde de inte ens upp?
  7. Testade #3692 1984 för ett några veckor sedan och den var helt fenomenal i min gom (93p) Skulle inte den komma till SB? Eller har den redan varit där och vänt?
  8. MacDuff 2000 Sv Eldvatten den första tog plötsligt slut
  9. Tack för tipsen Blev en Zacapa och två Flaming hearts (10th annivesary och 4th edition) samt en Karuizawa 1984 cask 3692 (väldigt röd whisky - dök den någonsin upp på SB?)
  10. laphroaig cairdeas origin köptes på sb idag
×
×
  • Create New...