Jump to content
whiskyforum

Hudson whiskey, Tuthilltown


Recommended Posts

Tänkte åka upp till Tuthilltown senast vi var i NY men åkte på en influensa så vi skippade det. Däremot var vi på en provning med dom på Manhattan tillsammans med New York Scotch Whiskyclub... en riktigt trevlig upplevelse! :)

Har man chansen så tycker jag man ska passa på att besöka dom. Dom är riktigt trevliga, har en del lite egensinniga idéer om hur man ska göra whisky och området där i kring skall vara väldigt fint.

 

Vi får se om vi tar en tur hos Kings County nu när vi åker dit innan sommaren. Gillar deras whisky, men vet inte hur intressant deras turer kan vara?! Har man sett ett destilleri så har man sett de flesta. Och har dom inget mer att erbjuda runt i kring så kan det lätt bli lite tjatigt, sen kan det vara nog så svårt att sälja in det hos min medresande sambo. :)

 

Blir tyvärr inte Tuthilltown i år heller då vi har så få dagar i NY. Men har man en extra dag så är det lätt att bara ta en hyrbil och åka ut dit. Finns ett stort outlet på vägen också om man har problem att sälja in det till sitt resesällskap!

Edited by jonascarlsson
  • Like 1

Jonas Carlsson

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...