Jump to content
whiskyforum

ixox

Vanlig medlem
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ixox

  1. Jag tror både plåt och papprör fungerar. När det gäller form får jag fråga, men stabiliteten i rören är nog en fördel (framför t ex åttakantiga kartonger).
  2. Min syster gör presentaskar av gamla whiskyrör och har efterfrågat fler. Om någon har över och inte vill ha dem kvar så tar jag gärna emot dem. Helst i närheten av Linköping alternativt Norrtälje. //Oskar
  3. Jag ska till New York om en och en halv vecka. Tänkte se vad ni vet om whiskyshopingsmöjligheterna där. Finns det några bra butiker på Manhattan? Hur är utbudet i taxfreen på Newark? Om man hittar en George T Stagg, får man ta med den på planet hem (den är ju rätt stark)? Några andra tips?
  4. Jag gillar verkligen Glen Grant 1973-2008 - 34 Year old - Sherry Puncheon - SMoS
  5. Balvenie Double Wood 12Y och Bruichladdich 12Y Second Edition gick i graven igår. De har stått och tag upp plats länge nu, så jag säger äntligen.
  6. Aberlour A'bunadh Batch #20 gick i graven ikväll. En mycket god rackare som har givit många fina stunder.
  7. Jag hämtade ut mina två Supernovor idag.
  8. 2 st. Gick på hypen och får väl smaka av ett samle och sedan ha flaskorna för eventuella byten. Tror inte att en rökig käftsmäll är min grej, men man får väl se.
  9. Mitt nummer närmade sig 114xx. Det här är ju som att köpa biljetter på ticnet, med skillnaden att man fick tag på något. 2 stycken blev det trots allt.
  10. Skruvade ihop en Expedit 5x5 som ska inhysa mina flaskor i nya lägenheten som jag fick tillgång till idag. Fast jag vågar inte ställa upp några flaskor på den ikväll eftersom fingrarna är ömma och stela och jag kan troligen inte greppa flaskorna ordentligt.
  11. Kunde inte hålla mig från att sprätta Glen Grant 1973 / 34 Year old / Sherry Puncheon SMoS.
  12. Inväntade julen med samples av: Convalmore 28Y OB Lagavulin 12Y FOCM Smakade mycket bra, tack Mattias. Fortsatte med lite Glen Grant 1973 - 34Y - Sherry Puncheon TSMoS, satt förträffligt. Riktigt härlig doft.
  13. God Jul och Gott Nytt År! Må era klappar klucka!!!
  14. Beställde ett paket från TWE idag med massa gottgott. Det som är åt mig själv är följande: Glen Grant 1973 - 34Y 54.7% Cask #1856 Sherry Puncheon - Single Malts of Scotland Bowmore 1983 - 25Y 47.8% - DL Platinum (födelseårswhisky)
  15. Beställningen är gjord. tga: Din mailbox är full så jag kan inte skicka betalningsanvisningar.
  16. Är det någon som testat Bowmore 25Y 1983 DL Platinum och kan ge ett utlåtande?
  17. Det låter ju bra. Jag kan fixa beställningen men jag kommer att komma till Norrtälje först till julhelgen (eller helgen innan jul troligen). Så kan ni vänta på flaskorna till dess så kan vi göra så, annars får någon annan ta hand om lådan. Jag ska nog ha 2-3 flaskor, vi skulle ju kunna fylla en låda som max. Är det några krångligheter med att beställa från TWE? Företagsfrakt eller liknande? Betalning med Visa Kredit borde väl fungera? [EDIT]: Fast på något sätt ska det nog gå att fixa så att ni kan hämta flaskorna i Norrtälje innan jul om den kommer tidigt.
  18. Är det någon av er som huserar i Norrtäljetrakten som vill vara med och dela på frakten från TWE nu innan jul? Jag kommer att vara i Norrtälje veckorna runt jul och lite klappar till sig själv skulle sitta fint.
  19. Härliga bilder. Skoj att det börjar komma upp lite bilder på samlingar, det är roligt att se hur ni andra har ordnat med det, och vad ni har. Hur många flaskor som du inte hade tidigare fanns det i den där samlingen? Hur snokade du upp den, blev du erbjuden den eller tjatade du till han (förmodar att det inte var en hon) släppte den?
  20. Samma här. Blossa köpte jag på färjan för en vecka sedan. Skönt att slippa jaga efter den på bolaget bara för att testa. Blev depåbeställning av tre flaskor Crozes Hermitage också. Bara att hoppas att de dyker upp också.
  21. Två stycken till mig vid olika tillfällen.
  22. Ajdå. Bra att du sa det. Jag hade totalt missat att det var röd dag den 1 nov och hade planerat för kö. Himla tur att jag inte satt där utanför helt ensam.
  23. Lagavulin DE 1991-2008 släpps ju på bolaget den 1 november, men när kan denna tänkas dyka upp i nätbutiker? Hur brukar priset ligga på den i England/Tyskland jämfört med på bolaget?
×
×
  • Create New...