Jump to content
whiskyforum

thonor

Vanlig medlem
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

thonor last won the day on January 20 2016

thonor had the most liked content!

About thonor

 • Birthday 11/10/1963

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Recent Profile Visitors

1,465 profile views

thonor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

 1. Kontouppgifter lägger du själv in på nätet under din profil. Lite off topic... Jag mejlade att jag själv skulle komma ned med ett antal flaskor, lämnade dom somras då med en innehållsförteckning. Mycket trevligt bemötande samt visning på övervåningen. Upptäckte i efterhand att jag glömt just personliga uppgifter såsom vem jag var!!!! På något sätt måste dom kopplat mejl och det personliga mötet, allt mycket proffsikt. /Thomas
 2. Var nere och lämnade av whisky i Rendsburg som blivit för värdefulla för att dricka (???) Plockade upp några av Krûgers egna buteljeringar samt några Finlaggen Cask Strength vid gränsen Tyskland Danmark.
 3. Nu har en Highland Park Dark Origins släppt ifrån sig sin sista droppe. God, bra men jag tycker att HP gör sig bäst med en blandning av ex-bourbon och ex-sherry.
 4. Piglördag med Highland Park Dark Origins.
 5. Datorn tuggade i 3 sekunder och jag lyckades boka en. Fick idag meddelande att den finns för uthämtning. Recension kan komma att dröja.
 6. Som sagt... Lite bryskt pris. Det är så att jag tycker att det är löjliga prisnivåer i dagsläget. Ett dyrare pund samt att leverantören troligt tar ut mer i och med whiskyns popularitet. Detta leder till att i alla fall jag tänker både en och två gånger innan inköp att något dyrare.
 7. Finns även en affär precis vid bron http://driveinbottleshop.dk/. Har en del malt och annat.
 8. Edradour Natural Cask Strength 13 YO 59% First Fill Sherry No 255 1993/2006 medans köttbiten gör i ordning säg själv i ugnen. Mycket mentholsmak.
 9. Oj, tyckte jag nyss öppnade Springbank Vintage 1997 Batch no.01. Den har varit alldeles förträfflig under julledigheten men nu är finito total. Saknad, ej glömd men kommer inte jaga efter en till.
 10. Balblair 1989 samt nyöppnad Springbank Vintage 1997 Batch no.01.
 11. Fick en Lagavulin DE 2015 av frugan. Jag måste pratat högt i sömnen.
 12. Systembolagets hemsida brakade ihop idag 10:00:00. Efter kanske 10 minuter så tror jag att jag lyckats beställa en Lagavulin 12 YO.....
 13. Benromach 10YO 100 Proof 57% och hoppas fortfarande att Malmö nätar i andra halvlek.
 14. Rekommenderade en arbetskamrat Ileach som prisvärd rökig maltwhisky. Dagen efter beskrev han lyriskt öppningsögonblicket, doften och smaken. Blev tvungen att själv inhandla den, det var trots allt alldeles för många år sedan.....
 15. BK på Glengoyne 12 YO 57,2%. Saknad men snart ska en Cask Strength 61,8 Batch No. 001 öppnas.
×
×
 • Create New...