Jump to content
whiskyforum

Kainen

Vanlig medlem
 • Posts

  3,384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Kainen last won the day on December 18 2014

Kainen had the most liked content!

About Kainen

 • Birthday 02/27/1980

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Letar

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Täby
 • Intressen
  Resor, Whisky, Foto & Apple (Datorer)

Kainen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

595

Reputation

 1. Det kan man ju hoppas. Dock så är det halvt omöjligt att få till rätt destillat om man inte har koll på mängder, tider osv även om man har identisk utrustning... så jag hoppas att detta år väl dokumenterat öven om jag är skeptisk.
 2. Tack för omtanken och alla vänliga ord, det värmer lite i mörkret.
 3. Hej! Det är många här som har bytt samples med Min bror Seppo, också känd som Kosken. Jag vill bara meddela att han råkade ut för en svår olycka natten till idag och tyvärr inte överlevde. Jag vet inte vart jag skulle lägga denna tråd men då det är många som har samples på g med honom så ville jag ändå skriva en rad så att ni får veta.
 4. http://www.orrefors.se/en/formgivare/beer/mature-spirits-31cl-30cl Finns i de flesta större butiker som säljer glas ?
 5. Thorleifs, skicka ett PM till mig på Facebook (Marcus kainen) så släpper jag in dig i Maltskyltfönstret
 6. Brew Dog Paradoxx lagrad på Heaven Hill fat dracks för ett tag sedan... det är så (censurerat) mycket godis! Älskar Paradoxx releaserna. Tur man har några till
 7. Kainen

  Drink socially

  Kör också untappd... mest för egen skull men också kul att se vad kompisarna dricker
 8. Jag fick tag på en av varje men efter lite övervägande släppte jag båda flaskorna till bättre behövande (Bekräftade alltså aldrig bokningen).
 9. Har öppnat en hel del sedan jag skrev i denna tråden sist. Det flaskan som är värd att skriva här är väll Caol Ila OB 30yo
 10. Helt värdelöst system... själv har jag hittills aldrig misslyckats att boka en flaska jag varit intresserad av på webblansering eller få leverans av den. *peppar peppar* Däremot ang just Bowmore Devils cask så förstår jag inte hypen.. det är inte speciellt bra whisky? Laimrig är både billigare och många gånger bättre. Nej, som tur är kan jag lugnt hoppa av DC tåget utan att fälla några tårar
 11. Mig veterligen strider det faktiskt mot de skotska whiskylagarna att skriva ut någon annan ålder än på den yngsta whiskyn i flaskan? Helt idiotiskt.
 12. Tjaa... det är ju tisdag Glen Garioch 1965 21yo 50% 94p Mortlach OB 32yo 1971-2004 50.1% 93p
 13. Vi kan ta bort Gutevin från listan över svenska whiskydestillerier då dom inte destillerar eller någonsin har destillerat whisky. Finns att läsa på deras hemsida att dom tillsätter socker och enbär till sin dricka. citat:"Men innan man tillverkar, så hämtas enbärsris i skogen. Det finns kvar enbär på riset och en del är mogna och en del omogna. Dessa läggs i ett stort fat och därefter fyller man på med den heta malten. Därefter fylls det på varmt vatten men inte för snabbt. Utloppet är öppet mycket svagt och detta underlag jäses sedan i rostfri tank med en jäst som behöver ca två veckor för att jäsa. Styrkan justeras med socker innan jäsningen."
 14. Oj vilket pris! Halvtaskiga recensioner och NAS på 46%... Nej nu får det vara nog med tokerierna. Jag står över.
×
×
 • Create New...