Jump to content
whiskyforum

Cs1

Vanlig medlem
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Cs1 last won the day on April 7 2018

Cs1 had the most liked content!

About Cs1

 • Birthday 03/24/1973

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Säve Single malts

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg
 • Intressen
  Whisky,vänner och familj..!

Cs1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

67

Reputation

 1. Elements of islay Lg9 57,6% Absolut värd att fördjupa sig i? Öppnar lite strävt med citrus/gräs rök tobak men det lägger sig fint i gommen med ett fylligt avslut?
 2. Hemkommet idag Laphroaig 10yo Cask strenght batch 010 58%.?
 3. Återvinnes ett styck Ardbeg grooves committe release 51.6%.. En kort vänskap som hade en underbar doft av både vin o whisky.. Men föll kort på en tunnsmak som inte gjorde Ardbeg rättvisa som den jag brukar älska..!!
 4. Tack för infon. Blev en order direkt??
 5. Lite back to basic...? men när min Ardbeg grooves kom så kände jag att det var länge sen jag drack Ardbeg corryvreckan? Så upphällda o redo så började jag med den groovigaav dom...?? God om man inte tänker typisk Ardbeg..!! Annorlunda men med en twist.. lite tunn med rödvinsmak o inte nån speciell punch som annars är toppen av en god whisky..... Ardbeg corryvreckan däremot är whooaaahhhh i jämförelse Mycket smak rök... ja allt jag vill ha i en god whisky..!!??
 6. Tråkigt om så är fallet..har själv aldrig varit med om så dubbla budskap som i det här fallet..? Hoppas det går bättre nästa gång.!!
 7. Brukar ha flyt med webblanseringar men den här gången hände nått annorlunda.... tryckte på boka när det blev grönt Och YEeeeeeesssss en Ardbeg bokad... bekräftar och allting stängs ner.. Neeeeeejjjjjjjj.... Loggar in och får se KÖPLATS..... va f**#%n..!!!!! Jahaja man kan inte vinna allt,och nu ett Mail att mina varor kan hämtas om 4 dagar på SB?? Hoppas på det bästa så vet jag om fyra dagar???
 8. Compass box No name 48.9% En underbar försiktig doft,lite tillbakahållen sötfruktig rökig fyllig islay doft.. En smak som levererar mer tryck än vad man tror?? Börjar lent o lätt sen kommer röken med besked för att sedan avslutas mycket behagligt? Absolut värd pengarna..
 9. Big peat christmas edition 2017..!! Doftar Lagavulin 12 cs fast lite mer tuggummi Inte så kraftfull som tidigare släpp utan lite lättare strävare Lite ekig,lättdrucken men tom i smaken.. Tycker 2016års upplaga var klart bäst... Men den funkade på nåt konstigt sätt då eftersmaken biter sig fast??
 10. Precis hemkommit från masters of malt Compass box no name 48.9% Ska bli spännande att korka upp?
 11. Cask islay 46% A.D Rattray en underbar söt bourbon vanillj fyllld lukt som smakar precis som den luktar? För ett pris som är precis där det ska vara..?
 12. Jag och frugan hällde precis Upp en liten lagga 12 cs 2017 56.5%.. Underbar Doft med gräs och lite vanilj som tyvärr försvann när det åkte i lite vatten.. Men ändå väldig god klassik Lagavulin?? Tycker 2016 års släpp var snäppet bättre smakmässigt men bara marginellt då det är en fantastisk whisky som jag kommer köpa nästa år igen?? PS tycker det är kul att min fru delar mitt whisky intresse..
 13. Big peat christmas edition 2016 54.6% Stark i både lukt o smak men på ett bra cask strenght sätt..? Sotiga söta spritindränkta päron med ett ordentligt tryck av underbar rök som bara fortsätter Mmmmm bästa BP som släppts tycker jag?
 14. Uthämtat på SB idag. Cask islay 46% A Dewar Rattray Svenska Eldvatten..
 15. Länge sen man fyllde på men idag blev det också här en Lagavulin 12 cs 2017 tillsammans med Big peat x-mas edition 2016?..
×
×
 • Create New...