Jump to content
whiskyforum

Lovikavante

Vanlig medlem
 • Posts

  1,091
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Lovikavante last won the day on January 12 2015

Lovikavante had the most liked content!

About Lovikavante

 • Birthday 04/28/1979

Previous Fields

 • Whiskyklubb
  Friends of Laphroaig, Ardbeg Committee

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Ort
  Norrtälje
 • Intressen
  Whisky, god mat, TV-spel och film

Lovikavante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

256

Reputation

 1. Jag funderar på en spontan roadtrip längs kusterna i Skottland(inga öar). Den sker i så fall på egen hand och jag skulle önska tips på destillerier som har b&b's, hotel i så nära anslutning att jag kan ta mig mellan dessa till fots(för att kunna dricka och ha bilen stående). Jag har letat igenom flera ämnen men inte hittat något kring detta. De som jag undrar om i första hand är Old Pulteney och Glen Garioch. Tack på förhand
 2. Du ser dem säkert snart i valfri whiskygrupp på Facebook...
 3. Lovikavante

  Senaste köp

  Tog hem ytterligare några flaskor Plavac av Jako Vinos Stina Majstor från 2009. Ett tokigt bra Kroatiskt vin. Nästa vända blir det till att köra på 2011'an.
 4. Nej, eftersom vinglaset i sig inte påverkar vinet i någon positiv eller negativ riktning, utan på sin höjd bidrar till att nyansera smakupplevelsen, så är det inte nödvändigt.
 5. Stannar där... Fick i alla fall ihop En äldre 8-årig Garioch, en äldre 12-årig Springbank och ett par Bunna IB från 1990.
 6. Första halvan av auktionen var larvigt seg hos mig med.
 7. Kör ut en fråga till er som lägger lite tid i dessa trådar. Jag schabblade för några år sedan bort möjligheten att få tag på en uppsättning röd- och vitvinglas ur Kosta Boda-serien "Linné". Dessa står nu inte att finna i svenska butiker längre och har sedan länge utgått ur sortimentet. Jag undrar nu om någon har några bra tips på motsvarande modell av glas, då jag fortfarande har ett sug efter att uppdatera min servis i den här riktningen. Det finns massor av vinglas i denna stil(ej kupade), allt ifrån runda, kantiga, långa ben och korta. Det är dock tips som leder till ett sånt nära utseende till "Linné" som jag efterfrågar. http://www.didriks.com/kostaLinneS-500sq.pjpeg Tacksam på förhand!
 8. Ska jag gå efter ren prisvärdhet, "bang for your buck" så är Ardbeg Uigeadail och Old Pulteney 17 givna vinnare bland singel malten i den listan enligt mig.
 9. Webbsidan WhiskyAuction.com kräver ID och lösenord när jag vill komma till sidan. Dvs, jag kommer inte ens in på förstasidan. En liten enkel ruta dyker upp i anslutning till sökfönstret på webbläsaren(Chrome) och ber mig "logga in". Någon som är med om samma?
 10. Tja, beställningssystemet är helt enkelt inte utformat för att 1000 st nördar ska känna sig trygga med att få sitt, utan för att flera miljoner alkoholkonsumenter ska ha en möjlighet att boka vissa varor i hemmet istället för i butiken.
 11. Startade kvällen lite lätt med ta slatten ur min Port Ellen 1978 Rare Malts 60,5%. Ingen illa början direkt. Hoppar vidare med några droppar Highland Park 25 Cadenheads Small batch.
 12. Nu spekuleras det så mycket i Karuizawa att dessa har fått en egen tråd på WA...
×
×
 • Create New...